Podjetniške zgodbe

Miha Lavtar: “Uspeh celotne ekipe je v veliki meri odvisen od dobrega vodje…”

Miha Lavtar. Podjetnik, ki v svetu marketinga pri nas nedvomno kotira zelo visoko. Večina izmed nas ga pozna kot direktorja marketinške agencije Optiweb, s katero je v zadnjih letih zgradil uspešno podjetniško zgodbo. Kako mu je to uspelo, nam je zaupal v sproščenem in predvsem zelo poučnem intervjuju.

Tokratni gost podjetniškega intervjuja je bil Miha Lavtar, lastnik in ustanovitelj marketinške agencije Optiweb, ki zaposluje več kot 60+ ljudi...

V zanimivem in poučnem pogovoru je spregovoril o svoji pestri 12-letni poslovni poti ... ter o marsikaterem vsakodnevnem direktorskem izzivu. S Filipom sta debatirala o mnogih dobrih in naprednih praksah v njihovem podjetju, ki jih lahko vsak - ki si želi boljših rezultatov - implementira v svoje podjetje.

Miha je z nami delil tudi svoje mnenje o (pre)malo poznani dinamiki med mentorjem in mentorirancem, ki bo pisana na kožo čisto vsem, ki šele začenjajo svojo karierno pot.

Na koncu je nastala zelo prijetna in predvsem uporabna vsebina, ki bi jo še posebej priporočali vsem tistim, ki vodite mala, srednja ali pa velika podjetja...
Komentarji (0)

Komentiraj

Polja označena z * so obvezna.