FILIP PESEK

Če se sučete v podjetniških krogih, ste za Filipa Peska zagotovo že slišali. Morda je to zato, ker je v zadnjih letih postavil enega najprepoznavnejših podjetniških personal brandov… napisal najbolje prodajano knjigo Pisma Za Leona… ali pa zato, ker vodi eno izmed hitreje rastočih agencij na sončni strani Alp.

Na tej točki to niti ni tako važno. Bolj pomembno je, da veste, da je Filipova goreča želja predajanje svojih znanj na ostale podjetnike. Pa naj si bo to skozi njegova predavanja, podcaste, številne intervjuje ali pa v okviru njegovega najnovejšega projekta…

Svet Podjetništva.

Ustvarili smo ga zato, da lahko lahko podjetniki in ostali karierno ambiciozni ljudje - brez poslušanja Podcasta ali gledanja 90 minutnega YouTube posnetka - v kratkem času pridejo do uporabnih vsebin, ki si jih enostavno želijo prebrati.

V kategorijah marketing in prodaja, vodenje in management ter lifestyle vas bodo tako pričakali ažurni in straigh-to-the-point zapisi, v Filipovi kolumni boste našli kakšno njegovo pekoče razmišljanje, znotraj podjetniških zgodb pa boste spoznavali podjetnike, ki s svojimi zamislimi in odločnostjo spreminjajo svet na bolje.

Iskreno verjamemo, da bo Svet Podjetništva posledično kmalu postala vaša nova najljubša spletna stran in da vam bodo predstavljene vsebine pomagale priti do dodatnega poguma, ki vam bo pomagal pri uspešnem nadaljevanju pisanja vaše zgodbe.

Na vaš uspeh,
Tadej Tešić
Odgovorni urednik portala

Ekipa Sveta Podjetništva

Tadej Tešić
Odgovorni urednik portala

Mojca Golub
Urednica rubrike Podjetniške Zgodbe

Mojca Mlakar Vasić
Urednica rubrike Marketing & Prodaja

Sara Hiti
Urednica rubrike Vodenje & Management

Živa Kočevar
Urednica rubrike Lifestyle

Denis Smrdel
Tehnična podpora portala

Gostujoči avtorji

Nastja Kramer Pesek
Malinca - Gostujoči avtor

Vesna Sodnik
Poslovna trenerka - Gostujoči avtor

Gregor Verbajs
Odvetnik - Gostujoči avtor


Manca Korelc
LinkedIn strokovnjakinja - Gostujoči avtor

Izveste kmalu

Izveste kmalu