Podjetniške zgodbe

Zgodbe, ki jih piše pogum…

Podjetniških zgodb je na svetu mnogo. Ene so uspešne, ene manj uspešne, vsem pa je skupno to, da so nastale zaradi pogumne odločitve enega posameznika ali skupine. Na portalu Svet Podjetništva bi vam te zgodbe – še posebej tiste uspešne – radi približali ter vas na ta način prek odkritih in direktnih pogovorov spustili v glave veleumov, ki uspešno vodijo slovenske firme. O tem od kje ta zamisel in kaj točno lahko pričakujete, nam bo zaupal idejni oče portala, Filip Pesek.

Obstajajo momenti, ko rad poslušam podcaste.

Obstjajajo momenti, ko rad gledam YouTube vsebine.

Obstajajo pa tudi momenti, ko rad kakšno stvar preberem.

Če je takrat ob meni kakšna knjiga, je to super, problem pa nastane, ko je ni.

V tistem trenutku namreč enostavno ne vem, kam naj se po to zanimivo, uporabno ali inspirativno vsebino napotim in posledično vedno končam na kakšnem čudnem medijskem portalu, ki me poskuša prepričati v to, da bo jutri konec sveta.

Ravno zaradi te težave smo z ekipo ustvarili spletno mesto Svet Podjetništva, kjer lahko podjetniki in ostali karierno ambiciozni ljudje - brez poslušanja Podcasta ali gledanja 90 minutnega YouTube posnetka - v kratkem času pridejo do uporabnih vsebin, ki si jih enostavno želijo prebrati.

V kategorijah marketing in prodaja, vodenje in management ter lifestyle vas bodo tako pričakali ažurni in straight-to-the-point zapisi, v Filipovi kolumni boste našli kakšne moje pekoče razmišljanje, znotraj podjetniških zgodb pa boste spoznavali podjetnike, ki s svojimi zamislimi in odločnostjo spreminjajo svet na bolje.

Iskreno verjamem, da bo Svet Podjetništva posledično kmalu postala vaša nova najljubša spletna stran in da vam bodo predstavljene vsebine pomagale priti do dodatnega poguma, ki vam bo pomagal pri uspešnem nadaljevanju pisanja vaše zgodbe.

Na vaš uspeh,

Filip Pesek

Komentarji (0)

Komentiraj

Polja označena z * so obvezna.