Podjetniške zgodbe

Filip Pesek: ”To je recept, s katerim sem spoznal svojo bodočo ženo!”

Filip Pesek je lastnik ene izmed hitreje rastočih marketinških agencij pri nas in avtor knjige Pisma Za Leona. Direktorji in lastniki podjetij ga imajo radi, ker s svojim drugačnim in učinkovitim pristopom imenovanim magnetni marketing ™ povečuje prepoznavnost njihovih projektov ter jim pomaga prodati vec. V poučnem in zanimivem pogovoru nam je Filip zaupal ključne sestavine, ki so mu pomagale pri doseganju njegovih osebnih in poslovnih ciljev …

8.10.2021

V tokratni epizodi Podjetniških zgodb je Filip gostoval v podcastu Rast, ki ga vodi njen ustanovitelj Matej Glivar. Podcast je primarno namenjen ljudem, ki jih zanima poučna vsebina na temo osebne rasti, odnosov, osebnega zadovoljstva in priročnih strategij za dosego ciljev. 

V simpatični debati sta govorila o pomembnosti fokusa in kako ta vpliva na našo produktivnost, Filipovi življenski izkušnji, ki ga je kot človeka do sedaj najbolj definirala … pa vse do tega, kaj mu gre na ‘’živce’’ pri ljudeh, ki se udeležujejo seminarjev osebne rasti.

Med drugim je Filip z nami delil tudi zanimivo in zabavno tehniko, s katero je ‘’kreiral’’ svojo bodočo ženo Nastjo. 

Poleg vse hudomušne vsebine spodaj pripet intervju vsebuje ogromno uporabnih in konkretnih nasvetov, ki jih lahko že jutri uporabimo v praksi. 

Vsekakor priporočljiva uporaba beležke in pisala ...

Komentarji (0)

Komentiraj

Polja označena z * so obvezna.