Podjetniške zgodbe

Iza Sia Login: “Ljudi ne jemlji kot sredstvo za doseganje svojih ciljev…”

Oseba, ki jo mnogi poznajo “zgolj” pod nazivom najbogatejše Slovenke, je bila gostja tokratnega podjetniškega intervjuja. Med poučnim pogovorom nam je zaupala njeno resnico o postavljanju visokih ciljev, povedala nekaj na temo People First leadershipa, marketinga ter še mnogo drugih zanimivosti …

Tokratnemu povabilu na intervju se je odzvala Iza Sia Login, uspešna podjetnica, ki se že vrsto let uvršča na prvo mesto lestvice najbogatejših Slovencev.  

Iza je soustanoviteljica podjetja Outfit7, ki je širšemu občinstvu znan predvsem po uspehu mobilne aplikacije Talking Tom. Med Slovenci pa morda še bolj odmeva njegova prodaja leta 2017, ko so podjetje Outfit7 za kar okroglo milijardo dolarjev odkupili investitorji iz Azije. 

V prvi vrsti je poleg uspešne podjetnice, Iza Sia mama ter čudovita partnerka in predvsem oseba, ki se svojih projektov loteva s srcem in dobrim namenom.

V sproščenem in iskrenem pogovoru se je dotaknila svojih jutranjih ritualov, "downloading-a" spanca, ciljev, odnosov, manifestacije ... ter marsikatere poslovne & vodstvene tematike.

Toplo priporočen ogled ...

Komentarji (0)

Komentiraj

Polja označena z * so obvezna.