Podjetniške zgodbe

Luka Jezeršek: “V komunikaciji z javnostjo smo zelo dosledni…”

Gostinski imperij Jezeršek je zaradi dobrega vodenja in pametnih poslovnih odločitev iz leta v leto postajal vse večji in bolj prepoznaven. V letu 2020 pa je zaradi epidemije doživel hud udarec, zaradi česar so se stvari obrnile v popolnoma drugačno smer. Kako so se soočili s krizo in kaj načrtujejo za naprej, pa nam je v izjemno iskrenem intervjuju zaupal eden od vodij – Luka Jezeršek.

20.5.2021

Pred kratkim smo na pogovor povabili solastnika kulinaričnega imperija Jezeršek - Luko Jezerška, ki ga mnogi poznajo tudi kot enega izmed treh sodnikov kuharskega šova MasterChef Slovenija. 

In ne ... to ni bil klasičen pogovor o tem, kaj ta kuharski in poslovni virtuoz počne v prostem času oziroma kaj se dogaja v zakulisju MasterChefa, ampak predvsem pogovor o stvareh, o katerih Luka javno zelo redko govori in ki lahko slehernemu podjetniku še kako koristijo. 

Luka nam je zaupal, kaj se mu zdi glavna sestavina za uspeh ter kako so z brati med leti 2014 in 2019 prihodke podjetja povečali za kar 300 %

S Filipom sta se dotaknila tudi trenutnega za-gostince-katastrofalnega obdobja ter marsikatere druge poslovne situacije, zaradi česar predlagamo, da se tej zelo poučni debati prisluhne z vso pozornostjo ...

Komentarji (0)

Komentiraj

Polja označena z * so obvezna.