Podjetniške zgodbe

Neža iz La Popsi: “Najin interes je, da obdrživa kakovost za dostopno ceno…”

Neža Mlakar je soustanoviteljica okusnega, uspešnega in zdravega branda La Popsi, ki je v pravi luči zaživel po projektu Štartaj Slovenija. Kako pa se je vse skupaj zares začelo, kakšne ovire sta s soustanoviteljico Karmen Meze preskakovali na poti in kakšen moder nasvet sta dobili s strani svojega investitorja, pa izveste v spodnjem intervjuju.

13.5.2021

Vse se je začelo iz skupne vizije, da svojim otrokom privoščita zdrav posladek. Tako sta Neža Mlakar in Karmen Meze, prijateljici iz otroštva, razvili zamrznjen desert na palčki - La Popsi, ki je sestavljen iz sveže stisnjenega sadja ter s posebnim postopkom, ki ohrani vitamine. 

Karmen in Neža sta Slovenijo osvojili leta 2018, ko sta zmagali v oddaji Štartaj Slovenija in za svoj izdelek prejeli nagrado Hit izdelek leta. 

La Popsi lučkam se je do danes pridružilo kar nekaj novih okusnih in zdravih izdelkov, ki navdušujejo vso Slovenijo.

V tem odkritem in sproščenem pogovoru je Neža spregovorila o njihovi podjetniški poti ter marsikateri dobri in malo manj dobri stvari, ki sta jo do sedaj doživeli - od Nežine uvodne karierne Las Vegas izkušnje, do nerealnega kovanja poslovnega načrta ... pa vse do marketinga, finančnih napak ter pomembnega nasveta, ki ga je dobila s strani svojega investitorja.

Vredno ogleda za vse, ki obožujejo navdihujoče podjetniške zgodbe ...
Komentarji (0)

Komentiraj

Polja označena z * so obvezna.