Podjetniške zgodbe

Stella Korošec: “Ko stopiš iz cone udobja, se zgodijo magične stvari …”

Stello večina izmed nas pozna kot soustanoviteljico uspešnih brandov Equa, Goat Story in EquaCare. Pri vseh treh deluje kot “Chief Marketing Officer” oziroma vodja marketinga. Med zanimivim pogovorom nam je predstavila svoj pogled na oglaševanje in zaupala marsikatero marketinško skrivnost, ki ji je pomagala, da sta skupaj s svojim partnerjem Anžetom iz garažnega podjetja na noge postavila cvetoč posel.

Tokratna gostja podjetniškega intervjuja je bila Stella Korošec, soustanoviteljica uspešnih brandov Equa, Goat Story in Equa Care, kjer deluje kot "Chief Marketing Officer" ozrioma vodja marketinga. 

V simpatičnem pogovoru je spregovorila o začetkih svoje podjetniške poti pri rosnih 22 letih in kako je povsem nepričakovano vstopila v svet marketinga. Prav tako se je dotaknila dogodkov v neprijetnem letu 2020 in kako so se kljub začetnemu šoku - kot ekipa - odlično prilagodili ter leto končali z rekordnim dobičkom.

Stella nam je med drugim zaupala tudi marsikatero marketinško skrivnost… od tega, kako narediti brand(e) HOT, do redko omenjenega ROAS paradoksa, v katerega se nevede ujame marsikateri oglaševalec.

Spodaj pripenjamo zelo zanimiv, poučen in koristen pogovor, ki ga bodo veseli predvsem vsi marketinški navdušenci ...
Komentarji (0)

Komentiraj

Polja označena z * so obvezna.