Podjetniške zgodbe

Eva Birsa: “Če to delaš vsak dan, skoraj ne moreš mimo trendov…“

Zgodba o otroški spletni trgovini Evitas se je začela pred petimi leti. Idejna mama Eva Birsa je v spletni prodaji otroških stvari videla velik potencial, ki ga je dodobra izkoristila in iz svoje začetne ideje razvila izredno uspešno podjetje. Kaj so tisti ključni dejavniki, da ji je v tako kratkem času uspelo do cvetočih rezultatov in velike prepoznavnosti blagovne znamke, pa nam je zaupala v spodnjem intervjuju.

12.6.2021

Eva Birsa je ena izmed tistih uspešnih ljudi, ki so svojo podjetniško zgodbo začeli brez posebnega znanja, žene pa jih njihova želja, vztrajnost in predanost.

Trenutno mamica dveh otrok je študij arhitekture, kljub povsem drugačni branži, zamenjala za marketing, s katerim je, predvsem kot samouk, ustvarila najhitreje rastočo spletno trgovino pri nas.

Kljub vsem vzponom in padcem, ki so jo spremljali v zadnjih petih letih na njeni karierni poti, je Filipu Pesku v pogovoru zaupala glavne strategije za uspešno širjenje podjetja, ki trenutno šteje 20 zaposlenih.

V sproščenem intervjuju je z njim delila zgodbo, ki stoji za imenom Evitas. Pogovor je tekel tudi o tematikah kot so vodenje, marketing, doseganje novih trgov v tujini in hitra rast podjetja, med drugim pa je Eva razkrila marsikatero zanimivost, ki se ji je pripetila na poti do več milijonskega podjetja. 

Komentarji (0)

Komentiraj

Polja označena z * so obvezna.